Palvelut

Sähkön yhteishankinta

Yhteishankintapalvelussa asiakkaiden koko sähkönkulutukselle taataan määritellyn hintakaton alle jäävä hinta määritellylle ajanjaksolle tulevaisuudessa. Hintatakuu saavutetaan useiden vuosittaisten tarjouskilpailujen avulla – yhdessä fyysisen sähköntoimituksen ja laskutuspalveluiden kanssa.

Asiakaskantamme koko antaa jo pienellekin asiakkaalle pääsyn sähkön tukkumarkkinoille ja mahdollisuuden käyttää hankintamalleja, jotka ovat yleensä ainoastaan suurimpien sähkönkuluttajien ja markkinatoimijoiden käytössä.

Tarjouskilpailut toteutetaan, kun asiantuntijaryhmämme arvioi lyhyen ja pitkän aikavälin markkinat houkutteleviksi. Tarjouskilpailun tuloksena asiakkaan hinta ei koskaan ylitä määriteltyä kattohintaa sovitulla ajanjaksolla (yleensä 1-5 kvartaalia).  Kuitenkin markkinahinnan laskiessa myös asiakkaan laskutushinta laskee.

Yrityksesi saa paitsi kiinteähintaisen tuotteen hyödyt (maksimihinta on tiedossa, joten saat ennustettavuutta budjetointiin) myös spot-markkinan joustavuuden altistumatta hintariskeille (alhaisempi hinta jos markkinat laskevat). Ihanteellinen ratkaisu!

Yhteishankintapalveluun liittyvät fyysinen sähköntoimitus ja laskutuspalvelut kilpailutetaan aina muutaman vuoden välein.

Tämä sähkönhankintamalli on käytössä jo yli 15.000:lla yrityksellä Norjassa ja Ruotsissa, nyt se on tarjolla myös Suomessa.

Menneske og tre

Kilpailutus & hinnankiinnitys -palvelu

Kilpailutus & hinnankiinnitys -palvelussa kilpailutamme suuren määrän sähköntoimittajia kullekin yksittäiselle asiakkaalle. Alhaisimman marginaalin tarjoava toimittaja voittaa volyymisi toimituksen.

Asiantuntijaryhmämme hallinnoi tehokkaasti yrityksesi sähkönhankintaa ja tekee hinnankiinnityksiä, kun lyhyen ja pitkän aikavälin markkinat vaikuttavat houkuttelevilta. Sähkönmyyjien marginaalien kilpailutus ja erityisesti oikea-aikainen sähkönhankinta johtavat alhaisempiin sähkökustannuksiin.

Asiantuntijamme hoitavat sähkön kilpailutuksen puolestasi, kuitenkin aina neuvotellen eri osapuolten kanssa. Varmistamme, että yrityksesi sähkö ostetaan aina parhaaseen mahdolliseen hintaan.  Asiantuntijamme hoitavat koko sähkönhankinnan asiakkaidemme puolesta, asiakkaidemme etujen mukaisesti. Sähköntoimituksen marginaali on aina kilpailukykyinen ja sähkön hankintaan liittyvät riskit ovat hallinnassa. Tiedät yrityksesi sähkön hinnan etukäteen, joten on helppo budjetoida kustannukset.

Ota yhteyttä, niin kerromme miten Yrittäjäin Sähkönhankinta voi avustaa yritystäsi kilpailukykyisen energian hankinnassa.

Menneske og tre

Energialaskujen tarkastuspalvelu

Löydämme laskutusvirheitä noin joka viidennessä tarkistuksessa. Energialaskujen tarkistus tuo säästöjä niin pienille kuin suurillekin yritysasiakkaillemme.

Monimutkaiset säädökset markkinoilla

Pohjoismaiset sähkömarkkinat kehittyvät jatkuvasti. Muutokset alaan liittyvissä säädöksissä tuovat haasteita laskutuskomponenttien tarkistukselle. Meillä on yli 20 vuoden asiantuntemus energialaskutuksesta ja ajamme aina asiakkaan etua muuttuvilla markkinoilla.

Maksuton tarkistus

Palvelu on asiakkaalle taloudellisesti riskitön. Sähkönhankinta laskuttaa ainoastaan sovitun prosenttiosuuden asiakkaalle maksettavista palautuksista ja säästöistä. Tarkistus on maksuton, jos emme saavuta asiakkaillemme taloudellista hyötyä. Noin joka viides suorittamistamme tarkistuksista johtaa hyvityksiin ja säästöihin asiakkaalle. Me edustamme asiakasta ja hoidamme yhteydenpidon palveluntoimittajiin tai viranomaisiin, kunnes asiakas on saanut hyvityksensä ja virheet on korjattu.

 

Ei korjausta – ei maksua: tarkastus on veloitukseton, jos emme löydä virheitä

Menneske og tre

Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy

Naulakatu 3
33100 Tampere 
y-tunnus 1110017-0

 

Asiakaspalvelu

044 5871 700
arkisin klo 9 - 15
asiakaspalvelu@sahkonhankinta.fi