Suomen Yrittäjien ja VENI Energy Groupin yhteistyö

VENI Energy Group ja Suomen Yrittäjät ovat 13.11.2019 tehneet Yrittäjien jäsenetuja koskevan puitesopimuksen. Tämän puitesopimuksen myötä myös Yrittäjäin Sähkönhankinta on nyt Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yhteistyökumppani sähkönhankintaan liittyvissä asioissa ja tarjoaa siihen liittyviä jäsenetuja heidän jäsenilleen

Yrittäjäin Sähkönhankinta auttaa Yrittäjien jäseniä hankkimaan sähköä mahdollisimman edulliseen hintaan ja hoitaa kaikki sähkösopimuksiin liittyvät asiat puolestasi. Tarjoamme kaikille Yrittäjien jäsenille sähkönhankintapalvelut 20 % alennuksella.

Yrittäjäin Sähkönhankinta toimii sähkön puolueettomana ammattiostajana, ei sähkön myyjänä. Meiltä löytyy sopiva hankintamalli kaiken kokoisille yrityksille. Ne kaikki suojaavat yrittäjää epäsuotuisilta ja yllättäviltä sähkönhinnan vaihteluilta ja nousuilta.

Asiantuntijamme hoitavat sähkön kilpailutuksen ja oston asiakkaan puolesta. Varmistamme, että asiakkaidemme sähkö ostetaan aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Asiantuntijamme hoitavat koko sähkönhankinnan asiakkaidemme puolesta heidän etujensa mukaisesti. Sähköntoimituksen marginaali on aina kilpailukykyinen, ja sähkön hankintaan liittyvät riskit ovat hallinnassa.

Energialaskujen tarkastuspalvelussa käymme läpi asiakkaan sähkölaskut mahdollisten virheiden varalta. Jos löydämme virheen ja asiakas saa palautusta, veloitamme palkkiomme, josta annamme Yrittäjien jäsenille 30% alennuksen. Jos virheitä ei löydy, tarkistus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan ja tee sopimus ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme  044 5871 700 
tai asiakaspalvelu@sahkonhankinta.fi.

Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy

Hermiankatu 8D
33720 Tampere 
y-tunnus 1110017-0

 

Asiakaspalvelu

044 5871 700
arkisin klo 9 - 15
asiakaspalvelu@sahkonhankinta.fi